Sivun kuva Liity jaseneksi Osuuskunta Tradekaan - Liity jäseneksi Osuuskunta Tradekaan

Tule Tradekan jäseneksi. Osuuskunta Tradekan jäsenenä voit vaikuttaa kätevästi kuluttajan kannalta suomalaisen yhteiskunnan tärkeimpiin seikkoihin saaden runsaasti monia etuja. Verkossa liittyminen on helppoa ja todella nopeaa, minkä lisäksi käytössäsi on useita rahanarvoisia etuja. Jäsenedut voit käyttää hyödyksesi sekä Osuuskunta Tradekan ravintoloissa että toimipisteissä.

Jäseneksi liittyminen

Osuuskunta Tradekan jäsenet ovat 15 vuotta täyttäneitä suomalaisia. Oma Tradekan sähköinen jäsenpalvelu on apunasi ja jäseneksi liittymisen hinta on aina osuusmaksun verran eli 33,64 euroa. Palvelua käyttääksesi sinulla pitää olla omat verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Fyysinen jäsenkortti saapuu sinulle postissa noin kuukauden kuluttua jäseneksi liittymisestä. Sähköinen jäsenkortti on heti käytössäsi tarjoten mukavia extra- ja vuosietuja. Herkulliset ravintolaedut aktivoit kätevästi Restis-sovelluksen avulla.

Jäsenetuja on tarjolla vaativaankin makuun

Osuuskunta Tradeka tarjoaa jäsenilleen paitsi rahanarvoisia etuja myös Tradekaan kuuluvilta yhteistyökumppaneilta ja yrityksiltä saatavia tuntuvia etuja. Edut hyödynnetään kätevästi jäsenkorttia näyttämällä sekä Restel-ketjuun kuuluvissa ravintoloissa että muissa Tradekan ostopaikoissa. Oma Tradeka -palvelun mukana seuraava jäsenkortti toimii myös kätevänä mobiiliapplikaationa.

Restis-sovellus tarjoaa alennusta esimerkiksi -20 % aterioista ja juomista kaikissa Restel-ketjuun kuuluvissa asiakasystävällisissä ravintoloissa. Tradekan jäsenet voivat myös merkitä erilaisia sijoituskohteita, eli tuotto-osuuksia. Vahvistettu tuottotavoite on tällä hetkellä 3,5 %. Jäsenet voivat lunastaa 1- 500 tuotto-osuutta, joten miksi et sinäkin hankkisi todella suosittuja tuotto-osuuksia, joista tuotto maksetaan kerran vuodessa.

Katso sivuiltamme myös mitä kaikkea muuta Osuuskunta Tradekan jäsenyys voi sinulle tuoda. Ei siis muuta kuin toimeksi ja liittymään osuuskuntaan, josta on vuosiksi hyötyä sekä sinulle itsellesi että perheellesi. Osuuskunta Tradeka tarjoaa sekä hyvää sinulle että koko yhteiskunnalle. Tilaa ajankohtainen Tradekan uutiskirje ja tutustu sekä toimintaan että ajankohtaisiin kampanjoihin lähemmin. Tiesitkö, että saat huikeat kampanjaedut suoraan sähköpostiisi, joten ei muuta kuin toimeksi jo tänään!